Nyheder

Til dig der griller hele året

Vi danskere elsker at grille, og der er rigtig mange, der gør det året rundt. Hvis man har en gasgrill, kræver det ikke meget mere end at tænde ovnen. Det betyder, at man uden at skulle svine ovnen kan lave lækker mad, og endda noget der får lidt mere smag. Det er med andre ord ikke så underligt, at der er mange der vælger at grille året rundt, uanset hvordan vind og vejr så ellers måtte være. 

Derfor skal du vælge en gasgrill

Der er nærmest religioner omkring hvilken type af grill man skal vælge. Hvis man gerne vil bruge den om vinteren, er der dog ingen tvivl om, at det klart nemmeste er en gasgrill eller helt alternativt en elgrill. Du kan se et stort udvalg af grille her. Som nævnt indledningsvist, så er der ikke noget forberedelse forud, når du bruger en gasgrill, den skal bare tændes, så er den varm efter få minutter.

Pas på hvad du putter på grillen

Der er dog det lidt farlige ved at grille, at der er mange der kommer til at lave lidt for meget mad, når de griller. Det er nemlig fristende at fylde den med flere slags kød, hvilket man aldrig ville gøre, hvis det ikke var fordi man grillede. 

Det gode ved at grille året rundt, er så til gengæld at man får mulighed for at eksperimentere endnu mere, med hvad det er man så rent faktisk fylder på. Der er eksempelvis mange der griller mange former for grøntsager, når de tænder op. Fra et miljømæssigt synspunkt, er det klart, at jo jo mere man kan lave på grillen, jo bedre er det også, når den alligevel er tændt.

Eksempelvis kan du sagtens bage brød i en grill, hvis du alligevel laver en steg eller lignende. Du kan bruge en støbejernsgryde eller en brødform, der er speciallavet til grillen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *