Sundhed

Kniber det med hørelsen?

Det er ikke altid, at man selv er den første til at opdage, at der er opstået problemer med hørelsen. Måske opdager du, at der langsomt skrues højere op for lyden på fjernsynet, men ofte er det dine omgivelser, som først bemærker det. Måske svarer du på noget andet, end de rent faktisk spørger dig om, eller også får du drejet en samtale i en usammenhængende retning, fordi du ganske enkelt hører dem sige noget andet til dig, end de rent faktisk gør. Situationerne bliver gerne komiske, men det betyder selvfølgeligt, at du bør opsøge en ørelæge og få foretaget en høreprøve.


Hvad så nu?

Når du får foretaget en høreprøve og undersøgt dine ører, så kan vurderes det om du kan blive opereret til en bedre hørelse, eller om du i stedet vil få støre glæde af at anvende høreapparater. Der findes mange top moderne høreapparater nu til dags. Du kan vælge om dit høreapparat skal side bag ved dine ører, eller om du i stedet vil have dem gemt helt væk inde i ørerne. Apparaterne designes til lige præcis dine ører, så du ikke skal være nervøs for om de passer, eller om de vil falde ud.


Smart teknologi fra Widex Shop

Widex har udviklet nogle super smarte høreapparater. Ved hjælp af moderne teknologi kan du for eksempel få lyden fra dit fjernsyn direkte gennem dine høreapparater. Du kan også afspille lydbøger eller andet direkte fra din iPhone til dine Widex-apparater. Du kan altså kommunikere med dine høreapparater, og fortælle dem, hvilken slags lyd, du har brug for i forskellige situationer. Er du ude blandt mange mennesker, tilpasses lyden, så du opnår en ubesværet lydoplevelse. Widex Shop gør meget for at følge med teknologiens udvikling, for at give dig en suveræn hørelse på tros af din hørenedsættelse.


Nemt med høreapparater fra Widex Shop


Widex gør det nemt for dig at anvende høreapparater. Faktisk kan der gå helt sport i anvendelsen af deres teknologiske muligheder, hvis du har interesse i teknologi. Der er en verden af muligheder.
Derudover er høreoplevelsen rigtig god og meget tæt på en hørelse uden høreapparater. Det handler om at svage lyde skal kunne høres, uden at høje lyde brager ind i hovedet på dig.
Ligeledes er de designet til at genere så lidt som overhovedet muligt. Efter kort tid vil du ikke bemærke at du har dem på. Så nyd blot din hørelse og det lækre design med høreapparater fra Widex.


Pas godt på dine høreapparater


Det er naturligvis vigtigt, at du passer godt på dine høreapparater, hvis du ønsker at bevare deres effektivitet.
Høreapparater har generelt ikke godt af fugt. Derfor skal du tage dem ud, når du bader, samt beskytte dem i regnvejr. Det kan være en god idé at anvende en tørrebox til dine apparater. En tørrebox tørrer og renser dine høreapparater på forholdsvis kort tid. Det kan for eksempel gøres mens du er i bad, eller når du sover. Hold ligeledes dine øregange rene for ørevoks, for ikke at få fedtet høreapparaterne ind i ørevoks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *