Aktiv hverdag

3 storbyer der indbyder til løb på ferien

Rigtigt mange dropper løbeturen, når de tager på ferie, men det er en rigtigt dårlig ide. Hvis din start på dagen, bare er bedre når du løber, så er der ingen grund til at droppe den gode vane, bare fordi du er taget på ferie. I stedet kan du gøre dit løb til feriens højdepunkt, ved at planlægge dine løberuter så du kommer igennem byen og forbi lokale seværdigheder.

Tre storbyer med gode løberuter

At tage på en løbevenlig ferie behøver ikke at betyde, at du skal gå på kompromis med destinationen. Australien er en populær feriedestination. Her er unikke og smukke naturoplevelser og et rigt kulturmiljø, og så er der rigtigt mange fantastiske løberuter. En af dem går under navnet Bay Run, og fører dig fra de vestlige forstæder og rundt om den smukke Iron Cove.

En anden rejsedestination der er meget populær, er London, hvor du kan løbe langs Themsen, som snor sig igennem den indre by. Themsen er 64 kilometer lang, og indbyder derfor til at bryde turen op i flere bidder. På den måde kan du opleve en ny del af London hver morgen.

Et sidste bud på en løbevenlig storby er New York. Her er mulighed for at løbe langs vandet på Manhattan Waterfront Greenway, der byder på 51 kilometer lang hele vejen rundt om Manhattan. Du kan løbe i Central Park, eller løbe med City Runnings Tours der kombinerer løb med sightseeing. Du kan også gå efter den unikke løbeoplevelse, og løbe på den 2,3 kilometer lange lineære park, The High Line. Her løber du over gadeniveau i en park anlagt på en nedlagt strækning af Central Railroad. Langs med ruten har du udsigt til Husdson-floden og Empire state-bygningen.

Motion er er godt for krop og sind

En af fordelene ved at løbe på din ferie er, at du har mulighed for at opleve byen, før den vågner, og bliver fyldt med turister. Du kan løbe igennem gaderne i New York eller London og opleve hvordan byen stille og roligt vågner.

Motion er ikke kun en god måde at opleve nye steder, det er også en rigtigt sund måde at starte sin dag. Forskning peger på, at løb udover at sikre din daglige motion styrker dine knogler, led, lunger, kredsløb og hjerte. Derudover får du en lavere hvilepuls, dit blodtryk bliver lavere og det samme gælder dit kolesteroltal. Men det er ikke alt sammen godt, for løb er også hårdt, og kan give ømme led og trætte muskler. Heldigvis er den bedste kur mod en træt krop at dyrke motion steder, der kan tage dit fokus fra de trætte lår og ud på skønne omgivelser.

Kontakt en boligadvokat og kom tættere på din løberute

Løbeturen er for mange det vigtigste på dagen, det er her, du for alvor kan mærke at du vågner, og får energi til en ny dag, eller her du kan slippe hverdagens stres og falde ned efter en lang dag. Har du fundet den helt rigtige sted at løbe, og overvejer du at flytte dertil, så kan du få brug for vejledning og støtte. Hvis det er tilfældet, og du planlægger at flytte, kan du med en boligadvokat i ryggen være helt sikker på at blive guidet korrekt igennem huskøbet, også selvom du flytter til et andet land. boligadvokatoversigt.dk Kan du få et gratis tilbud, du kan finde en boligadvokat tæt på dig, og finde ud af mere om hvordan de kan hjælpe dig.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *