Aktiv hverdag

Redskabet til at optimere din træning bedst muligt – 3 tips der skal forbedre dit løb.

Der findes usandsynlig mange måder at at gøre din træning mere spændende på. Løbetræning kan være noget af det mere kedelige og musik er ikke altid nok til at gøre løbeturen interessant. Hvis du allerede er godt igang med din løbetræning og ønsker at gøre det en smule mere spændende og udfordrende, så læs her, hvilke gadgets der kan hjælpe med at holde motivationen i top.

Musik øger din ydeevne og motivation

Det er ikke længere godt nok med et par gode løbesko, for at opnå den optimale løbetur. Flere og flere bruger musik under deres løbetur, for at øge koncentrationen og lukke omverdenen ude. Musik kan være med til at øge din præsentation med hele 15 procent og sætter derfor mere skub i løbeskoene, end stilheden i skoven. Motiverende musik inden og under løbeture har en stor indflydelse på dit løberesultat, særligt tidsmæssigt. Ligesom meget andet udstyr er forbedret, er høretelefoner også blevet smartere, lettere og langt mere praktiske. Trådløse høretelefoner giver dig en langt større frihed. Man hænger ikke fast i en ledning, får stoppet musikken og dermed løbeturen. Ens fokus er nem at fjerne fra ens fysiske aktivitet, særligt hvis motivationen ikke er helt i top i forvejen. Rytmen i musikken støtter op om rytmen i motorikken. Musik er meget energi-effektivt når man arbejder synkront med rytmen i musikken. Man bruger mindre ilt, når du arbejder med den rette rytme, hvilket gør, at du bruger mindre ilt og hermed forbedre din udholdenhed.

Sportsure er vejen frem, hvilke funktioner søger du i dit ur?

Det er blevet utroligt populært at medbringe det smarteste udstyr med til træningspasset som muligt. Selv de mindste gadget kan gøre en stor forskel under en eventuel løbetur. Den teknologiske udvikling er i fuld fart og et ur kan nu bruges til lang mere end blot at se på klokken. Flere og flere virksomheder bliver inspireret af sundhedstrenden og vil gøre det muligt for sportsudøvere at samle alle deres ønskede funktioner i et værktøj. Sportsure er vejen frem, hvis du vil alt fra måle din puls, bruge GPS eller høre musik, med uret koplet direkte til din telefon. Hvis man vi investere i et løbeur, skal man være opmærksom på, at der findes et hav af forskellige muligheder. Udseende, kvalitet, funktioner, samt prisen er meget varrierende, alt efter hvor man kigger.

Det kan være nemt at miste overblikket, når man søger efter løbeure på nettet. Bedste10.dk har fundet de syv bedste løbeure, som skal optimere din løbetur mest muligt. Ligemeget om man har fokus på pris, kvalitet, funktioner eller design, har de levet en overskuelig liste over de bedste løbeure, så man har mulighed for en professionel start. Testen tager udgangpunkt i en række testresultater og har skabt en overskuelig liste over de bedste ure på markedet, samt listet en række gode råd. Hvis du vil investere i en testvinder, så læs mere her.

Et klassisk sportsur, til den klassiske løber

Selv hvis du er den mere klassiske, enkle løber, kan du stadigvæk forbedre din præstation uden at invereste i noget meget teknologisk udstyr. På Urkompagniets hjemmeside kan man finde ure som enkelt bare måler din puls og tager tid. Du er måske en løber der ikke ønsker musik i ørene og du finder bedst dit fokus via klassiske, simple metoder. Mere simple ure befinder sig heller ikke i samme høje prisklasse. Man kan nemt finde et stilet, slidstærkt sportsur til under 500 kroner her. Urene er som udgangspunkt digitale, hvilket giver dig mulighed for at bruge timere og stopursfunktion nemt og hurtigt. Urkompaniet forhandler blandt andet mærket Casio, som optimere deres ure med både mineralglas, vandbeskyttelse og batterier med en levetid på 2 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *