Sundhed

Listen over de bedste 4 fitness-rejsedestinationer

Lever og ånder du for din træning og slapper du også bedst af efter en god træning? Har du samtidig svært ved at finde ud af, hvor rejsen skal gå hen til sommer, i junglen af fed mad og all-inklusive hoteller, hvor en aktiv livsstil er svær at føre ud i livet?

Der er heldigvis hjælp at hente lige her. Vi har nemlig samlet 4 forskellige feriedestinationer, der er som skræddersyet til dig, der gerne vil besøge sydens sol og varme, og samtidig gerne vil have en aktiv ferie.

St. Vincent og Grenadinerne – hård træning i fantastiske omgivelser

Vores liste over de bedste helse- og træningsdestinationer starter i de mere eksotiske luftlag. Nærmere betegnet østaten Saint Vincent og Grenadinerne, som ligger i det Caribiske Hav.

På denne ø ligger byen Buccament Bay, hvor de tilbyder en kombination af højintenst fysisk træning, sund og afbalanceret kost og en personlig helse-coach. Alt sammen foregår det på en ø med smukke vandfald og udsigt over bjergene.

I din tid i Buccament Bay, har du mulighed for at få tilknyttet en professionel personlig træner, som hjælper dig med at give dig udfordrende træningsøvelser. Det kan være du starter dagen med en omgang boksning på stranden og slutter af med yoga om aftenen – mulighederne for fysisk udfoldelse er næsten uendelige her. Og når dagen er ovre, og du er tæt på at besvime af træthed, bliver der sørget for sund og næringsrig mad, så du kan få den ekstra energi det kræver.

Monchique – sommerferie i vægttabets tegn

Afsides beliggende i de stille bjerge i Monchique i Portugal finder du Longevity resort. Det er et resort, som fokuserer på dit vægttab – ikke kun gennem hård træning, men også med fokus på din mentale sundhed.

Når du ankommer til resortet, vil der blive lagt en personlig plan for dit ophold. Her vil der blive lagt fokus på at lave et velafbalanceret program, som både tager højde for træning, men også andre ting som overvægtige mennesker tit kæmper med. For eksempel kan lidt ekstravægt betyde, at du hurtigere bliver træt, men det bliver der taget højde for her, hvor alle facetter af dit vægttab bliver inkorporeret i dit vægttab.

Paphos – Tennisferien                

Det tredje sted, som er kommet med på vores liste her, er hovedsageligt med fordi mange af de andre destinationer, som specialiserer sig i aktiv-ferie, fokuserer på individuel træning. I Paphos, som ligger på Cypern, har de valgt at fokusere på at tilbyde de perfekte tennisfaciliteter. Dermed er denne feriedestination perfekt til jer, der elsker at være aktive, men gerne vil kunne gøre ting sammen. Så både venner, kærestepar og familier kan få en sjov og aktiv ferie her. Derudover ligger de fleste tennisbaner med udsigt over havet og stranden, så der er også rig mulighed for at lege på stranden eller slappe af.

Lanzarote

En feriedestination, som i mange år har været en af de foretrukne for mange danskere er Lanzarote. Her har de verdens største ”aktiv ferie-paradis”, som de selv kalder det. I smukke omgivelser med udsigt over middelhavet, er der mulighed for at dyrke over 80 forskellige sportsgrene – dermed skulle der være noget for enhver smag. Samtidig har du mulighed for at få en personlig træner til at vise dig de mange forskellige ting. Så hvem ved, måske du finder en helt ny sportsgren, der kan motivere dig til at beholde den gode vane.

Hvis du nu har fået blod på tanden og tænker at aktiv ferie er noget for dig, så få hjælp til at finde nogle billige flybilletter med disse Rejsepriser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *