Nyheder

Et aktivt sexliv er sundt – så længe man beskytter sig selv

Sex er både sundt og naturligt, og for manges vedkommende er det en vigtig del af livet hvad end de er i et fast forhold eller ej. Uanset hvad omstændighederne er, er det allervigtigste, at man bruger prævention og er sikker, når man har sex – uanset hvem man har det med. Der findes en række forskellige præventionsformer, og det kan være forskelligt hvilken præventionsform, der er den rette for dig at bruge afhængigt af omstændighederne. En udbredt præventionsform er kondomet, som også er den sikreste type af de tilgængelige præventionsformer.

Den sikreste præventionsform

Når kondomet er den sikreste præventionsform på markedet, skyldes det, at kondomet ikke alene beskytter mod graviditet med næsten hundrede procents sikkerhed, men også at kondomet er den eneste type prævention, der også beskytter mod seksuelt overførte sygdomme.

Sex i sig selv er sundt, men seksuelt overførte sygdomme er ikke til at spøge med. Selvom nogle af disse sygdomme kan helbredes, kan de af og til efterlade varige men, mens andre seksuelt overførte sygdomme ikke kan helbredes, men vil være noget, man må døje med resten af livet, hvis man først er smittet.

Seksuelt overførte sygdomme er især udbredte blandt de yngre generationer. Tilhører du disse generationer, er det derfor særligt vigtigt, at du bruger kondom, når du har sex, så du ikke risikerer at blive smittet. Dermed ikke sagt at ældre generationer ikke bør bruge kondom. Et kondom er altid en god idé – uanset omstændighederne, alder, partner og så videre.

Kondomet behøver ikke gøre sexlivet kedeligt

Når seksuelt overførte sygdomme er relativt udbredte i visse generationer, selvom kondomet findes, skyldes det naturligvis, at mange undlader at bruge kondom, når de har sex. Mange er af den opfattelse, at det er lidt kikset og kedeligt at hive et kondom frem fra lommen eller tasken, og at dette kan ødelægge stemningen, men det behøver faktisk langt fra være tilfældet.

Det centrale formål med et kondom er selvfølgelig at beskytte mod graviditet og seksuelt overførte sygdomme, men i dag findes der en lang række af forskellige typer af kondomer, som kan være med til at skabe noget variation i dit og din partners sexliv. Prøv eksempelvis et kondom med riller eller knopper eller et med smag. Mulighederne er efterhånden mange, og køber du nogle forskellige variationer, kan du og din partner få mange sjove oplevelser med kondomer. Du finder hele dette store udvalg hos Kondomaten.

Køb kondomer online hos Kondomaten

Nogle kan finde det lidt ubehageligt at skulle købe kondomer i en fysisk butik, andre finder det bare besværligt. Uanset hvad er det værd at overveje muligheden for at købe kondomer online på en hjemmeside såsom Kondomaten. Her får du både gode priser, et stort udvalg og ikke mindst muligheden for at få sendt dine kondomer direkte til døren. Virksomhederne, der forhandler kondomer online, vil som regel sørge for at kondomerne bliver sendt til dig i en diskret indpakning. Du kan derfor roligt anvende internettet næste gang, du skal købe kondomer. Bestil med få klik hos Kondomaten, og føl dig helt sikker næste gang, du har sex.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *