Nyheder

Dette cykeludstyr gør dig og din cykel klar til foråret

Er 2019 hvor du skal ud og træde lidt ekstra i pedalerne? Så har vi har lavet en lille klargøringsliste på nogle af de ting du allerede nu kan begynde på.

Styrk din performance med en app

Der findes i dag. Flere og flere ’cykel-apps’, som du kan downloade på din smartphone. Disse apps kan hjælpe dig med at måle din performance når du cykler. De kan give dig en præcis oversigt over ting som tid, hastighed, distance, antal forbrændte kalorier og meget mere.

En cykel-app vil helt klart gøre din motion meget sjovere.

Hvor skal din smartphone så sidde?

Når du skal bruge din cykel-app, skal du jo også have et sted at sætte din smartphone. Der findes massere forskellige løsninger på dette, du kan f.eks. få en holder som du har på armen, ligge den i lommen, eller få en holder som du kan montere på din cykel.

Med en mobilholder som du monterer direkte på cyklen, kan du mens du cykler hele tiden følge med i din hastighed, distance, fedtforbrænding osv.

Intet skal stoppe dig

Når du nu skal ud og besejre de danske landeveje i 2019, er der ikke noget som skal stoppe dig, slet ikke et fladt dæk. Derfor skal du selvfølgelig, være klar med lappegrej til hvis skaden sker. Du kan i dag finde mange smart løsninger på hvordan du kan have lappegrejet med dig.

Du kan have den klassiske lille saddeltaske under sadlen, du kan få en lille smart taske, som er lige til at stikke i baglommen på cykelbukserne ellers kan du også få små reparationssæt, som du kan montere direkte på cyklen.

En helt anden løsning på en eventuel punktering kunne også være at du investerede i et sæt punkterfri dæk til din cykel. Med punkterfri dæk, skal du slet ikke tænke på lappegrej, da du slet ikke kan punktere.

Giv din cykel lidt forkælelse

Mindst 1 gang om året, er det en god ide lige at give din cykel lidt ekstra kærlighed i form af et serviceeftersyn. Du kan gøre det selv, eller du kan få din nærmeste cykelhandler til at hjælpe dig med det.

Din cykel har, efter den formentlig har stået i vinterhi i et par måneder, super godt af lige at få smurt kæden, efterspændt alle møtrikker og skruer og bare lige generelt få lidt ekstra kærlighed hist og pist.

Husk motoren!

Og når nu du har handlet de ting du skal bruge ind og cyklen også står i tiptop stand, må du ikke glemme at også lige tage et kig på ”motoren”, altså dig selv.

Hos Copenhagen Physio, kan du få lavet et bikefit.

Et bikefit er en personlig undersøgelse, som får dig til at præstere meget bedre, det hjælper dig med at forebygge skader og det kan også bare hjælpe med at gøre din køreoplevelse mere komfortabel.

Forhåbentligt, har du kunne bruge nogle af alle disse tips til hvordan du og din cykel bliver bedst klar til at indtage landevejene i 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *