Sundhed

De bedste råd til at komme i form i dit livs form

Nu indtræder vi snart et helt nyt år, hvilket betyder at mange har et nytårsfortsæt om at tabe nogle kilo eller opbygge en større muskelmasse. Mange har sat dette som deres nytårsfortsæt i mange år, men det er stadig ikke lykkedes. Derfor vil vi i denne artikel give dig nogle gode råd til, hvordan du kan komme i mål med dit nytårsfortsæt om at komme i dit livs bedste form.

Sæt et realistisk mål

Det vigtigste ved dit nytårsfortsæt er at du sætter dig et realistisk mål. Du er næsten umuligt at komme igennem et nytårsfortsæt, hvis barrieren er sat alt for højt. Det er derfor bedre at sætte sig et mindre mål, som man ved er realistisk, i stedet for at sætte sig et stort mål, som man inderst inde godt ved ikke er realistisk.

Protein til din kalorieforbrænding

For at du kan tabe dig, er du nødt til at få opbygget nogle muskler først, da din kalorieforbrænding vil øges jo stærkere muskler, du har. Sørg derfor for at lav noget intensiv styrketræning for at opbygge dine muskler. Vi anbefaler også, at du indtager noget Scitec Nutrition, som er noget proteinpulver, som vil gøre processen hurtigere og mere ekstrem.

Skær ned på fedtstoffer

Vores tredje råd er at du skal skære kraftigt ned på fedtstoffer. Det er ikke svært at levere sundere end udgangspunktet, men det er svært at slippe alt sukker fuldstændigt. Du behøver derfor ikke at sige til dig selv, at du aldrig må spise noget usundt, da det formentligt ikke vil holde særlig længe. Prøv i stedet at sig til dig selv, at du kun må spise usunde ting om fredagen, det er en god start på nogle sundere vaner, som stadig virker realistiske og håndgribelige.

Få dig en træningsmakker

Det kan være svært at finde motivationen til at tage op og træne og leve sundt, hvis ikke man har en at gå igennem det hele med. Det kan derfor være en god ide at spørge rundt i dit netværk om der er nogle, der kunne være interesseret i at gennemgå denne sunde rejse med dig. På den måde kan i være der for hinanden, når i har svært ved at hive jer selv op i træningscenteret eller når i virkelig trænger til noget sødt.

 

Forhåbentligt kunne du bruge disse 4 tips til at få noget inspiration til, hvordan du kan sørge for at dit nytårsforsæt for 2019 ikke ender ud ligesom alle de andre år, men at du faktisk gennemfører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *