Hjælp hinanden Sundhed

Indfri nytårsforsættet og få trænet i det nye år

Du kigger ned af dig selv efter julens mange fester, julefrokoster og en juleaften med flæskesteg, sovs, brunede kartofler, masser af rødvin, konfekt og risalamande i ekstreme mængder og erklæret at tøjet er begyndt at stramme en smule. Så nu har du taget en rask beslutning. Det skal være slut med den usunde livsstil i det nye år. Der skal nye boller på suppen!

Jeg starter i morgen!

Det er d.1. januar og du kigger rundt i stuen, der er dækket af konfetti en klistret overflade af alle aftens spildte drikkevarer og et dunkende hoved og en ubeskrivelig lyst til pizza. Jeg starter i morgen! Tænker du og så bliver det i morgen, hverdagen begynder og pludselig synes distancen ned til fitnesscenteret usandsynlig lang.

Det kan være svært at få taget hul på træningen, men det kan lade sig gøre. Vi guider her til hvordan du får kommet i gang med at træne i det nye år.

Få dig en træningsmakker

Noget af det mange finder aller sværest er at komme afsted til fitnesscenteret eller at holde sig selv ansvarlig for at få løbet den tur. Vi kan nok alle sammen nikke genkende til at springe over hvor gærdet er lavest og skippe træningen. En god måde at komme uden om dette, er at finde en ven, veninde, familiemedlem eller måske en god kollega du laver en fast træningsaftale med.

Måske skal I aftales at mødes hver torsdag kl. 17 og træne eller hvad, der passer jer. På den måde kan man holde hinanden ansvarlige og man føler et større incitament til at møde op, fordi man ved den anden venter på en. Desuden får man planlagt sin træning og ved, at den er fastlagt. Med tiden bliver det mere en vanesag at skulle afsted.

Gør træningen og den sunde livsstil sjovere

Det handler om at gøre din træning så sjov som muligt! Opstartsperioden kan være hård og her er det vigtigt, at gøre oplevelsen og processen så sjov som den nu kan være. Det handler om at investere i noget fedt træningstøj som du føler dig godt tilpas i og som måske får dig til at føle dig lidt ekstra sporty og energifyldt.

Køb nogle lækre proteinbarer som du kan indtage før træningen, som giver dig mere energi. Du kan f.eks. få proteinbarer og proteinpulver med smage som Cookies and Cream og blueberry muffin eller pulver til at lave proteinpandekager, der uden tvivl gør træningen og den sunde livsstil en del sjovere. Alt dette kan du få fingrene i hos Musclehouse, som også sælger fedt træningstøj, der gør træningen sjovere.

Herfra er det bare at komme i gang med den træning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *