Sundhed

Forbedrer dit golfspil og hold dig sund

Vinteren kommer og det betyder for langt de fleste at golfsæsonen er ved at være overstået, og det er derfor vigtigt at opretholder dit golfspil indtil næste sæson, så du har mulighed for at forbedre dit spil henover off-season.

Hold dig i form

Det er vigtigt at du sørger for at holde formen henover vinteren, så du er klar til at genoptage golfen når sæsonen starter igen. Der findes flere måder hvorpå du kan vedligeholde formen, men når det kommer til golf, er det ofte gang der er den typiske motion, og det er derfor en god idé at holde kroppen i gang ved at power-walking eller løb til dem der vil i endnu bedre form. Løbet hjælper med at øge din kondition og aktiverer det meste af din krop, så vil være i pragt form, så du ikke kommer træt frem til de sidste huller på banen. Det er en simpel måde hvorpå du kan holde din krop vedlige så du er klar til at svinge dig gennem de 18 huller.

Det er selvfølgelig ikke kun løb du kan bruge til at aktiverer din krop på, men du kan også fordelagtigt benytte roning til at aktivere kroppen. Når du ror aktiverer du hele kroppen, dvs. at du i praksis sørger for at aktiverer dine muskler i armene, så du får et bedre greb om køllen når det kommer til dit spil. Roning giver derved et bedre greb og en bedre kondition til når du går rundt på banen.

Træn golfen uden for sæson

Det handler selvfølgelig ikke kun om at holde kroppen i form, men også dit spil vedlige og til at gøre dette findes der flere steder i Danmark hvor du kan få lov til at svinge golfkøllen indenfor, nogle steder vil det være i store haller, og andre steder vil det være i en simulator, men under alle omstændigheder er det en rigtig god idé at benytte disse faciliteter til at vedligeholde spillet.

Hvis du ønsker at komme ud at spille på en rigtig bane, bør du tage et kig på La Cala Golf Resort, som er et perfekt golfresort, som byder på 3 forskellige turneringsbaner i form af, America Golf Course, Asia Golf Course og Europa Golf Course som alle er fantastiske baner. Hvert eneste af disse 3 baner er et perfekt eksempel på fantastisk golf i nogle af de smukkeste omgivelser. Du finder La Cala Golf Resort i Mijas området på Costa Del Sol, som er omgivet af Sierra de Mijas Nationalpark og middelhavet. Med disse 3 baner, kan du nå at prøve fantastiske baner, som alle byder på forskellige design stile men også forskellige niveauer i forhold til hvad banerne forventer af dit spil.

Du kan læse meget mere om La Cala Golf ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *