Sundhed

Fokus på søvn

Her på siden skriver vi ofte meget om fitness, men når det kommer til fitness, handler det ikke altid om at dyrke mere og mere af det. Det er vigtigt, at du lader din krop få ro, og det er især, når du sover, at den har mulighed for vokse.

Hvis du styrketræner, er det især vigtigt, at du sover nok timer. Alt for mange tror, at det handler om, at de står nede i det lokale træningscenter og løfter vægte hele dagen lang. Men din krop har brug for søvn, hvis du vil have flere muskler. Tænk på at løfte tungt i en time og så skal du spise en masse mad og få nok søvn. For de fleste vil det være 8 timers søvn, især når du træner.

Det gode ved søvn er også, at det får din hjerne til at tænke langt bedre, og derved bliver du mere effektiv i din hverdag. Det gør, at du kan løse opgaver langt bedre. Så selv hvis du gerne vil forfremmes, så bør du fokusere mere på søvn og mindre på alt muligt andet.

Du kommer ikke til at blive sundere, hvis du aldrig sover. Din krop har brug for en god nattesøvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *