Sundhed

Sex er sundt for det hele

Det er en hemmelighed for de færreste, at det er rigtig sundt at dyrke sex. Men hvorfor er det egentlig, at det er så godt for helbredet at have gang i lagnerne? Få nogle af svarene her.

Hvis du er i tvivl, om det nu også er så godt for krop og sjæl at dyrke sex, så er svaret meget klart: JA. Stort set al forskning viser, at sex er noget af det bedste for helbredet, både psykisk og fysisk. Der er derfor god grund til at holde lysten oppe. Vil du pifte sexlivet endnu mere op, kan du klikke lige her, hvor du finder produkter til både leg og personlig pleje. Her kan du også finde produkter, som løser nogle af de problemer, som kan opstå i forbindelse med sex.

Sex gør dig glad

Der er ikke mange ting, som man hjælpe på humøret, som sex kan. Rent faktisk er det videnskabeligt bevist, at mennesker med seksuel aktivitet er gladere end dem, der ikke dyrker sex. Seksuelt samvær er en nydelse, som giver stort behag, og det er med til at øge livsglæden og derfor hæve humøret.

Sex giver sund motion

De fleste ved, at man skal holde sig i gang og gerne bevæge kroppen lidt hver dag. Det er dog ikke alle, der ved, at sex kan dække langt størstedelen af dit motionsbehov. Der er selvfølgelig forskel på, hvor længe det tager, men der er ingen tvivl om, at sex er en meget sund form for motion, og at det øger konditionen at dyrke sex. Det er ikke en opfordring til, at man dropper fodboldtræningen, fordi man har fået sex, men nærmere en idé til, hvordan du kan komme i bedre form – og samtidig have det rigtig rart.

Sex får dig til at slappe af

Der er få ting, som giver en mere afslappende fornemmelse, end når du lige har haft seksuelt samvær. Det gælder både umiddelbart bagefter, hvor du måske bliver helt salig og træt, men også generelt, hvor du tager tingene en smule mere roligt og afslappet. Sex gør dig også skarpere, fordi dine sanser skærpes.

Sex giver selvtillid

En af de allerbedste grunde til at dyrke sex er din selvtillid. Uanset om du har en fast partner, eller om du går lidt fra dør til dør, så giver det selvtillid at vide, at der er nogle, som vil have dig. Hvis du er så god, at du gentager bedriften nogle gang, vil din selvtillid også vokse, fordi du føler, du kan finde ud af det.

Husk her på, at personlig pleje også kan styrke din selvtillid, fordi du føler dig mere renlig og tiltrækkende for din partner. Overvej derfor, om du har et behov for at styrke din personlige pleje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *