Sundhed

Sådan får du yngre hud

Ungdommen varer desværre ikke evigt, men derfor vil vi gerne se ungdommelige ud. Et ungdommeligt udseende udstråler ikke alene overskud og livsmod, men får dig også til at se sundere og mere veloplagt ud. Derfor har vi samlet nogle gode råd til, hvordan du bedst får din hud til at se yngre ud.

Drik masser af vand

Rigtig mange danskere drikker slet ikke nok vand. Det får vores hud til at virke slap og livløs, hvilket får hos til at se ældre ud. Samtidig er der også andre bivirkninger som dårlig ånde og træthed.

Hvis du gerne vil se yngre ud, bør du forsøge at drikke rigeligt med vand. Har du svært ved at tage dig sammen til at drikke nok vand, så kan du overveje at peppe vandet op ved at tilføje et par økologiske citronskiver. Det smager godt og giver vandet ekstra friskhed.

Brug kun naturlige dufte

Vi sprøjter os med mange kemikalier i løbet af et år. Det er ikke sundt og alle eksperter fraråder det. Derfor sørg kun for at bruge naturlige dufte, når du køber parfumer eller shampo. Den bedste måde at sikre sig dette på er ved at læse på indlægssedlen, hvad produktet indeholder. Svanemærket er altid godt at kigge efter og ellers bruge din sunde fornuft.

Få frisk luft

Når vi taler om ung hud, er der mange som primært fokuserer på at slippe for rynker. Dette er imidlertid kun en lille del af at få smuk hud.

Hvis du gerne vil have yngre hud, bør du prioritere at få en god portion frisk luft hver eneste dag. Det sætter gang i blodomløbet og giver huden glød og liv. Skinner solen, bør du dog huske at få solcreme på. Solen er meget hård ved vores hud og er faktisk en af de primære årsager til, at hud ældes før tid. Hvis du vil passe rigtig godt på dig selv, kan du også overveje at bruge en hat på dage, hvor der er stærk sol.

Kosmetiske behandlinger

Kosmetiske behandlinger som eksempelvis botox er stadig et tabu for mange. Vi har en tendens til at tænke på skrækeksemplerne fra Hollywood, men det er langt fra repræsentativt for, hvad man får med en botox behandling.

Hvis du følger specialistens vejledning, vil du få et resultat, der vil se naturligt ud og have en udglattende effekt på din hud. Botox er især godt, hvis du har rynker, der er opstået på grund af stress. Det er desuden vigtigt at nævne, at botox kun virker der, hvor det er indsprøjtet. Med andre ord kan det ikke sprede sig til resten af kroppen, hvilket gør det meget sikkert at bruge.

Hvorvidt man kunne finde på at få en kosmetisk behandling som botox er en smagssag, men man kan ganske enkelt opnå resultater, som ellers ikke ville være muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *