Nyheder

Cykelferie på Gran Canaria

Gran Canaria er en velbesøgt destination når man snakker om badeferie, men det er også en meget populær destination når man skal på cykelferie. En af grundene til at Gran Canaria er så populær en destination er, at der er varmt året rundt selv i vintermånederne.

Gran Canaria er især velegnet til cykelferie på grund af det bjerget landskab, hvilket kan give nogle gode udfordringer selv for den erfarende cykelrytter. Når du skal på cykelferie kan du enten fragte din cykel hjemmefra, ellers er der flere steder på Gran Canaria du kan leje nogle fornuftige racercykel til en fornuftig pris. Der er også flere steder på Gran Canaria, hvor de tilbyder guidede ture, så du ikke behøves at forberede ruter hjemmefra.

 

Cykelferie på alle niveauer

På Gran Canaria findes der ruter der passer til ethvert niveau og ambitioner, du kan køre på både flade strækning og kuperet terræn, du finder altså forskellige cykelruter der passer til ethvert niveau. På en cykelferie til Gran Canaria i vintermånederne, har du store chancer for at møde nogle professionelle cykelhold, der er taget til denne fantastiske ø for at træne.

Udfordre dig selv på ruten Valley Of The Tears

Hvis du virkelig skal udfordre dig selv kommer du ikke uden om cykelruten Valley Of The Tears. Ruten er utrolig smuk med et flot bjerg landskab. Den gennemsnitlige stigning på denne rute er på 10 % og den højsete stigning er på hele 25 %, så der er virkelig mulighed for at udfordre sig selv på denne rute. Valley of the tears har fortjent dette navn, og man skal være opmærksom på det er en rute for de mere øvede cykelryttere.

 

Gode råd til din cykelferie på Gran Canaria

Et par gode råd til din cykelferie til Gran Canaria er at leje en bil i lufthavnen, du kan bruge til at transport til og fra lufthavn, og når du skal ud på en af de mange ruter på Gran Canaria. I mange tilfælde kan du lege en cykelholder på destinationen, men ellers kan det være en god ide at have en letvægt cykelholder med hjemmefra som fx Thule velocompact 927. Denne cykelholder er kompakt og vejer minimalt, samtidig kan den bære helt op til 4 cykler. Et sidste godt råd er husk for gudsskyld en masse vand til turen, klimaet på Gran Canaria er enormt tørt, og det er nødvendigt med meget vand til cykelturen.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *