Nyheder Sundhed

Vægtløfterens must-have!

Hvis du styrketræner bruger du helt sikkert øvelser såsom squats eller en anden form for olympiske løft og så er vægtløftersko bare et must-have!

En vægtløftningssko er opbygget med en høj hæl, nedsunket forfod og en hård sål, hvilket giver dig god stabilitet imens, du udfører øvelser såsom squats, der kræver en god stabilitet. Med et par vægtløftersko kan du hæve dit niveau i både styrke og teknik, hvilket kan hjælpe dig med at løfte tungere og mere naturligt.

 

3 gode vægtløftersko – I forskellige prisklasser

Der findes et hav af forskellige vægtløftningssko på markedet, og flere af de store mærker laver vægtløftersko, så som Adidas, Nike, Reebok og inov-8. I dette afsnit vil vi komme med tre gode bud på vægtløftersko i forskellige prisklasser. Den første er Adidas Adipower, der ligger i den dyre ende af prisskalaen, den anden er Inov-8 Fastlift 325 hvilket ligger midt imellem på prisskalaen og den sidste er Adidas Powerlift 2.0 hvilket er i den lavere ende af prisskalaen.

 

Adidas Adipower – Prisklasse: Høj

Adidas Adipower er top modellen indenfor vægtløftersko fra Adidas, og måske den bedste vægtløftersko på markedet. Adidas Adipower er en vægtløftersko i verdensklasse, hvor der ikke er gået kompromis med noget. Dette er dog også afspejlet i prisen, hvilket gør den til en af de dyreste vægtløftersko på markedet. Adipower udkom lige før de olympiske lege i 2012, hvilket også afspejlede sig i OL 2012.

 

Inov-8 Fastlift 325 –  Prisklasse: Mellem

Inov-8 Fastlift 325 er en utrolig let og komfortabel vægtløftningssko, der på grund af dette også bliver brugt til Crossfit. Denne sko er udstyret med den nyeste teknologi fra Inov-8, så som External Heel Cage og Power Truss Technology, der giver utrolig stabilitet under vægtløftning, men på samme tid er den komfortabel og fleksibel. Denne sko er blandt de letteste vægtløftningssko på hele markedet og vejer kun 325 gram.

 

Adidas Powerlift 2.0 – Prisklasse: Lav

Adidas Powerlift 2.0 er den billigste vægtløftersko fra Adidas, men tag ikke fejl af prisen, fordi denne vægtløftningssko er stadig en fremragende vægtløftningssko. Denne sko henvender sig til folk der er prisbevidste og vil have så meget value for deres penge som muligt, og dette får man med disse Adidas Powerlift 2.0. Hælen på Adidas Powerlift 2.0 er lidt lavere end hvad den er på andre vægtløftersko, hvilket også gør den god til, at dødløfte, hvor det er en fordel at være så tæt på jorden som muligt.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *