Nyheder

Stram op!

Træning giver flotte muskler og en flot figur. Dog er der visse områder på kroppen, som træning ikke på samme måde kan optimere. Vi giver dig vores bud på, hvordan du strammer op udover din træning og kommer dine problemområder til livs.

 

En glødende hud

Træning giver godt blodomløb og en frisk teint på grund af det ekstra gode blodomløb der opstår ved regelmæssig træning. Dog kan masser af sport og træning udendørs modsat være direkte årsag til, at huden mister sin glød. Vind og vejr er hårdt ved huden, især i disse kolde og våde måneder. En anden uundgåelig faktor er, at alderen sætter sit præg på din hud, som med tiden bliver mindre fast og glødende.

For at opnå en gennemfugtet, glødende og elastisk hud kan man med fordel prøve en Restylane-behandling. Hvis du allerede nu rynker på næsen over dette forslag, skulle de mange fordele hurtigt kunne berolige dig. Restylane er et naturligt produkt, som allerede findes i huden. Det er dette stof, som giver huden dens glans og elasticitet, og som desværre svinder i takt med aldrig. Ved en behandling sprøjtes små doseringer en væske ind under det øverste hudlag og tilfører huden det lille ekstra, præcis hvor du ønsker det.

Du kan løse meget mere om behandlinger med Restylane her.

 

Opstram huden med akupunktur

Når din træning har båret frugt og du har fået tonet din krop, og måske tabt dig meget, er din hud måske ikke ligeså fast og stram, som den plejer at være. Efter vægttab sker det mange gange, at huden efterfølgende kan blive lidt løs og rynket nogle steder. Den permanente løsning, som flest kender til, er, at fjerne eller opstramme dette hud ved en operation. En operation er dog både smertefuld og dyr, hvorfor mange kun vælger at gå denne vej, hvis de ikke kan se andre udveje.

Et nyt og meget mindre bekosteligt alternativ er dog, at fjerne rynket og løs hud vis akupunktur. Behandlingen foregår ved, at små akupunkturnåle placeres i de ønskede områder. Dernæst vil en varme følelse brede sig i disse områder, som er den forhøjede blodcirkulation, som giver nyt liv til disse områder og strammer huden op.

 

Stram ind hvor du ønsker det

Man kan via sin træning vælge at træne visse områder ekstra meget, for at stramme disse steder lidt ekstra op. Hvis ens formål med træningen dog er at tabe sig, kan man desværre ikke selv bestemme hvorhenne på kroppen man taber sig.

En ny behandlingsform påstår, at kunne reducere fedtdepoter og generelt stramme op præcis der hvor du ønsker det. En sådan behandling foregår ved, at elektroder sættes fast på udvalgte steder på kroppen, hvor små strømimpulser ’forbrænder’ og slår fedtvævet i stykker. Dermed vil behandlingen både aktivt forbrænde fedt der, hvor du selv ønsker det mest, og samtidig gøre det lettere for dig selv at forbrænde ekstra fedt her efterfølgende via din træning. Fedtvæv er nemlig lettere at forbrænde, hvis dette er ’slået i stykker’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *