Nyheder Sundhed

Mere SEX

En god titel til et vigtigt budskab.

Der er flere rigtig gode grunde til at dyrke mere sex. En af dem er kallorieafbrænding. I stedet for at ligge i din seng og se endnu en serie på Netflix, bør du derfor investere lidt i dig selv og din kæreste. Man forbrænder nemlig kun 65 kalorier i timen ved at ligge og se Netfix, mens man som mand forbrænder 110 kalorier og som kvinde brænder 90 kalorier.

Og det er på kun 25 minutter, inklusivt forspil. Hvis forholdet mangler lidt kan man evt. forsøge sig med diverse remedier.

Der er flere, en blot ovenstående, gode grunde til at have masser af sex. En anden er, er at sex er med til at dulme lysten til fedt og kulhydrater. Det sker ved, at et øget sexniveau medfører at din krop udskiller mindre kortisol. Men hvorfor er det positivt ift. kost og velvære?

couple-731890_1920 (1)

Det er det fordi 1) kortisol er relateret til stress, hvilket naturligvis aldrig er rart, og hvilket vil medføre lavere selvære. 2) fordi høje niveauer af kortisol gør at du får lyst til at spise usunde ting som slik, kager etc. Generelt bare alt indeholdende sukker. Et andet element er at højere niveauer af Kortisol gør at din krop fortæller dig at en større del af det fedt du lagre, skal lagres rundt om midt regionen på din krop.

Udover mindre appetit for sukker og andre søde sager, har forskere også konkluderet at sex giver dig et lavere blodtryk, hvilket gør at du nok lever lidt længere, og hvilket kan give dig et behageligt velvære i dagligdagen.

Sex har også den afledte effekt at den giver dig bedre selvtillid, hvilket i sig selv er en positiv ting. Derudover har det den afledte at man føler sig mere selvsikker, hvilket er en selvforstærkende ting, der dermed gør, at man bliver forstærket i at det man har gang i, nemlig at tabe sig og få et bedre og rigere liv, er det rigtige og værd at holde fast i. Husk i den forbindelse at der vigtigt at benchmarke dig selv med de rigtige. Det vil altså sige at det er vigtigt ikke at holde dig selv op imod de unge, smukke og berømte fra Hollywood. Sørg i stedet for mål dig op imod den almindelige dansker, og at du også fokuserer på at det er ok, ikke at ligne Justin Timberlake.

Slutteligt er det vigtigt at du er opmærksom på at sex, medfører at du får mere ud af din søvn, og hvorfor er det vigtigt? Det er vigtigt fordi søvnløshed gør at du ikke taber dig på samme måde, hvis du altså er i gang med en diæt.

Konklusionen er klar. Mere sex. Der er kun positive ting forbundet med et øget sexniveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *