Sundhed

Workout playlist, motivation i ørerne.

Music trainingHvad høre du af musik når du træner?

Når du trækker i træningstøjet og smutter ned i centeret eller ud langs søerne på den daglige workout har du så musik i ørerne, jeg har, der er altid en god gang hård elektronisk musik i hørebøfferne, det sætter mit humør i gang og min mentalitet til angreb, dette er et stadie hvor jeg kan skubbe mig selv til umenneskelige niveauer af aktiviteter som jeg normalt ikke er i stand til, men når adrenalinen pumper gennem mine åre, så er det ikke helt så svært at samle motivation og selvkontrol til at tage den ekstra kilometer som lige ligger og gemmer sig bag næste hjørne.

Den indre hulemand skal ud og luftes.Runners

Nu skal du bare finde den musik der sparker dig og din indre hulemand eller hulekvinde i røven, hvilken musik får dig op af stolen og til at danse rundt i stuen, som en Redbull-junky på Roskilde festival. Find din adrenalin-musik og lav den bedste playlist du kan, så er det bare spænd mobilen på, sæt hørebøfferne i ørerne og se at komme derud af.

 

Her er nogle af de steder jeg personligt laver eller finder playlists.

 • Youtube:
  Video-streamingsite, kræver medlemskab, som er gratis, og der vises engang i mellem reklamer. Du kan finde næsten alt kendt musik på Youtube og lave lige så mange playlister som du vil.
 • Soundcloud:
  Musik-streamingsite, behøver ikke at være medlem, kræver betalt medlemskab for ekstra features.
  Du kan finde meget musik på Soundcloud, også en masse underground. Og selvfølgelig lave playlists.
 • Spotify:
  Musik-streamingsite, kræver betalt medlemskab. Du kan finde næsten alt kendt musik på Spotify, lave playlists som du kan dele med venner og andre brugere. Det er en god ide at have flere playlists så du ikke går hen og bliver træt af at hører den samme playliste hver gang du er ude og træne.

 

Del din playlist !

Det ville være fedt hvis du gider at smider et link til din foretrukne playlist, når du har fået stykket en sammen, det er jo altid godt at dele med hinanden og andre kan jo måske komme med gode forslag til den som du ikke lige selv havde tænkt på.

God træning.

Her er et link til en af mine fortrukne Cardio-playlists, første nr. er en slowstarter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *