Sundhed

Træning hjemmefra, med Youtube.

Jeg har ikke tid i min hverdag til gå i træningscenter.

Gider du ikke at gå i træningscenteret, er du lidt forfængelig omkring at starte i til fitness eller er din dage bare for hektiske til at kunne nå det hele, så er der massere af alternativer til at, komme ud at løbe, gå i centeret eller lignende.

Fitnessblender

Du kan træne der hjemme, og du behøver ikke at skulle betale dyre domme for videoer eller abonnementer til træningscentre og personlige trænere, Youtube tilbyde utallige kanaler hvor der ligger massere af virkelig gode træningsvideoer, man skal bare vide hvor man skal lede, en af de sider jeg selv har brugt Fitnessblender.com som har mere end 500 videoer på youtube, og her kan du finde næsten alle slags workouts du har lyst til.

Se at kom’ i gang.

Så der er ikke rigtig noget der holder dig tilbage, kom i gang og husk at tag det med ro i starten og hold dig sund og langsomt arbejdet dig op til et tempo hvor du kan presse dig selv.

Held og lykke

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/FitnessBlender

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *