Sundhed

Sexercise, en ophidsende måde at tabe 10 kilo

Sexercise, vejen til et fysisk og mentalt sundt liv.

Tænk på det, gør det til en prioritet.
Tænk på det, gør det til en prioritet.

Mange nyforlovet kvinder taber sig uden overhovedet at prøve, er det stress eller frustrationer i forbindelse med bryllupsplanlægning ? Nope, nogle kvinder taber op til 10-15 kilo og det var ikke på grund af stress, men SEX og meget af det.

De fleste oplever en særdeles romantisk periode og lidenskab efter de bliver forlovet og det har ofte en slankende effekt på kroppen, efter forskellig tanker omkring hvilken sammenhæng der var mellem disse faktorer, og en smule mere research omkring hvad man for ud af et gennemsnitlig knald.

Sex udløser blandt andet endorfiner som også er kendt som kroppens ” feel-good kemikalier ”, så det er en ting der føles fantastisk både mentalt og fysisk, derfor er det ikke et stort problem at gentage akten dag efter dag, hvilket ofte er et problem for mange andre træningsmetoder.

Sexercise

Det heler starter med at du begynder at tænke sex!, gøre sex til et del af livet i hjemmet, sex til en prioritet, sørg for at have sexercise tre til fem gange om ugen, hvis i går lidt til i weekenden burde det være overkommeligt.

Gennemsnitligt forbrænder du 250-300 kalorier pr. halve time du dyrker sex og siden det er sjovt, så mener de fleste ikke det er gælder som egentlig træning, så hvis du er én af disse personer så har du faktisk fundet den ultimative træning, bare husk at lege lidt med forskellige positioner og gerne nogle der kræver lidt ekstra fysisk, hvis du da kan finde en partner der gider, da det er en holdsport.

Leg lidt med det og få flekset musklerne.

Sex kan være gode træning, især hvis du inkorporerer forskellige positioner, hvis du bevæger dig rundt en smule og flekser din muskler så får du god udbytte af dit knald.

Nyere research viser, at flere træningsperioder i korte hårde eksplosioner, kan være lige så effektive som 30-40 minutters sammenhængende træning, så du kan gøre sex til en af disse kortere trænings-perioder, snig et quickie ind hvor du kan og så fylde dagens træning med andre knap så hyggelige forløb.

Som tidligere skrevet så er sex jo ikke ligefrem noget de fleste finder kedeligt og hvis du gør det rigtigt, når du til punktet hvor du er rigtig ophidset og klar til orgasmen, så er dette er også godt for hjertet,

Hvis hjertet da kan holde til det, dette er også en af grundende til at læger fraråder folk med dårligt hjerte at deltage i aktiviteter der tærer på hjertet og dette inkludere sex, så husk at være sikker.

Sund sex contra stress og frustration.

Afstresset og fri.
Afstresset og fri.

Sex er tit noget man siger der formindsker stress og frustration, Stress og frustration har mange dårlige følgeeffekter, blandt andet dårlig spisevaner.

Et sundt sexliv formindsker stress, det er et kendt mønster at mange folk bruger mad som en trøst når de er påvirket af stress, sex er selvfølgelig ikke svaret på et sundt liv men det kan være et værktøj der hjælper dig mod et sundere liv, hvis du så samtidig med følgeeffekterne af et sundt sexliv begynder på en sundere diæt eller bare lidt andre kostvaner så kan det hjælpe dig til en sund og positiv tilværelse.

Hvis du er en de mange der lever et frit liv og nyder mange skiftende sexpartnere så husk at der er mange følgesygdomme og husk at beskytte dig når du er ude og træne.