Sundhed

Så meget forbrænder du med sex

Kan du droppe abonnementet til FitnessDK og for mavens skyld overtale kæresten til at have mere sex?

Ikke helt..

Men en god gang sex med din kæreste forbrænder faktisk en del kalorier og er et helt fint – og meget behageligt – supplement til den motion, du i øvrigt laver.

Vi har sammen med sexshoppen.dk Alor.dk kigget nærmere på, hvor meget du faktisk forbrænder med en omgang under dynen:

  • Kys – 68 kalorier i timen: ved bare at holde kysseapparatet i gang brænder du 68 kalorier af i timen. Med mindre I er nyforelskede virker en hel time måske som meget, men så har I da nu en undskyldning. Hvis I kommer godt op at køre af kys og måske nærmer jeg petting stiger I nemt til 90 kalorier i timen.
  • Massage – 80 kalorier i timen: hvis du er parten der giver massage forbrænder du nemt 80 kalorier i timen på det. Og du gør din partner glad på en og samme omgang.
  • Sex – 144 kalorier for 30 minutter: Når I faktisk har sex brænder i knap 300 kalorier af i timen. Hvis du ikke er en tyr, der holder en hel time, så er det præcis 144 kalorier for en halv times omgang under lagnet.
  • ”Make out”: Vi mangler det danske ord her, men hvis du kysser og ”maker out” med din kæreste, mens tøjet er på, forbrænder du med din høje puls hele 238 kalorier i timen. Det er næsten ligeså meget som ved faktisk sex!

Der skal en del timer på lagenet til for at det bliver en hel træningssession. Men så igen, mon ikke du overlever den del, hvis det endeligt er? 😉

Kilde til tallene finder du her.