Aftenskoler – Så begynder forårssæsonen snart

4. februar 2012

Så begynder jeg snart på endnu en ny sæson med aftenskolerne AOF og FOF.

Jeg har undervist i både Pilates og Ballet på aftenskolerne, men til forårssæsonen 2012 bliver det hovedsageligt ‘Ballet og Bevægelse’ for børn i aldersgruppen 4-6 år og 7-9 år der kommer på programmet. Jeg har haft glæden af at undervise på disse hold siden min ankomst til Danmark, og glæder mig til at velkomme både nye og gamle til endnu en sæson.

Her en beskrivelse af undervisning som vist på aftenskolernes hjemmesider:

Ballet er kreativt og sjovt. Børnene får motion, smidighed og muskelstyrke. Koncentration, balance- og orienteringsevne opøves. Rytmesans og musikalitet udvikles. Grunden lægges til en god kropsholdning og graciøse bevægelser. Vi laver enkelte basisøvelser, bevægelseslege og udspænding. Forældre kan overvære undervisningen første gang og herefter på fastlagte forældredage.

Jeg underviser disse hold på Frederiksberg, i Bagsværd og i Ballerup med undervisnings start i uge 8. Holdene er rigtig populære, blandt børn og deres forældre, så der er ikke mange pladser tilbage.

Her kan du finde FOFs hold og AOFs hold. Husk at kigge rundt på deres hjemmesider, de har rigtig mange spændende kurser.

Jeg underviser også for F&S i Værløse og HIF, så kig også forbi deres hjemmesider.

{ 2 comments… read them below or add one }

joan nilsson februar 20, 2012 kl. 08:17

Hej Sussi.
Et meget flot stykke arbejde og en dejlig undervisning du har.

Svar

Sussi februar 20, 2012 kl. 11:05

Tak Joan, jeg er glad for du kan lide både bloggen og undervisningen!

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: